Let’s start an inte-riot!

Let’s start an inte-riot!

Η εταιρεία Καλοταράνης, με 85 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του interior design, πρωτοπορεί ξανά.

Ήρθε η ώρα που δεν θα χρειάζεται να προσαρμόζετε τις ιδέες σας στη διαθεσιμότητα των υλικών! Τώρα, οι ιδέες σας αποτυπώνονται σε υψηλών προδιαγραφών υφάσματα, high performance ταπετσαρίες, contract use μοκέτες και παντός είδους αρχιτεκτονικά υλικά. Με μια προκαθορισμένη ελάχιστη παραγγελία, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε στο έργο σας, το υλικό που έχετε φανταστεί και όχι κάποιο παρεμφερές. Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να μας μεταφέρετε όλες τις λεπτομέρειες της δικής σας έμπνευσης. Η ομάδα μας, θα φροντίσει να σας προτείνει τις κατάλληλες ποιότητες κι από κοινού θα ορίσουμε τις κατευθυντήριες γραμμές για την έναρξη παραγωγής ενός μοναδικού – one of a kind – υλικού που θα εφαρμόσει απόλυτα στο project σας.

Ακόμη κι αν δεν έχετε καταλήξει στις υφές, τα χρώματα και τα σχέδια που επιθυμείτε να εφαρμόσετε, η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει, βάσει των εμπνεύσεών σας, ιδιαίτερα και ξεχωριστά mood boards για κάθε μικρό ή μεγάλο project. Η πλήρης γκάμα των υλικών μας καλύπτει απόλυτα κάθε πτυχή της εσωτερικής διακόσμησης. Τοίχους, παράθυρα, δάπεδα μέχρι την επίπλωση, τη διακόσμηση και το φωτισμό.

Ζητήστε μας memo samples και δειγματολόγια από τη βιβλιοθήκη μας, για κάθε υλικό που ταιριάζει στα έργα σας με ένα απλό email στο samples@kalotaranis.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και οι υπεύθυνοι πωλητές του contract business θα δημιουργήσουν για εσάς ένα πακέτο δειγματολογίων, που θα περιέχει τουλάχιστον μια ξεχωριστή πρόταση για κάθε σας project.