Προιόντα

kalotaranis.gr-πουλιά,ταπετσαρία τοίχου,φύση

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

Αλλάξτε χρώμα, στυλ, υφή και διάθεση στους τοίχους σας και όχι μόνο! Ο χαρακτήρας και το γούστο σας μπορούν εύκολα και γρήγορα να «ντύσουν» τους χώρους σας. Όλες οι ταπετσαρίες πληρούν τις προδιαγραφές για τοποθέτηση σε εσωτερικούς, εξωτερικούς, επαγγελματικούς ή μη χώρους.

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

Για πρώτη φορά δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε δια παντός την παλιά σας ταπετσαρία. Αν τη βαρεθήκατε στο σαλόνι, μπορείτε να τη μεταφέρετε στο υπνοδωμάτιο, σε ένα παλιό μπαούλο ή ακόμη και στο ψυγείο σας! Με τις αυτοκόλλητες ταπετσαρίες της νέας γενιάς μπορείτε να κολλάτε και να ξεκολλάτε άφοβα, χωρίς ακαταστασία, χωρίς ζημιά στις επιφάνειες, χωρίς κόπο!

Keep the fun, not the fuzz!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ

Μετατρέψτε τους τοίχους σας σε καμβάδες! Κάθε μοναδική παράσταση αποτελεί και ένα κομμάτι τέχνης που αδιαμφισβήτητα θα μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε χώρο! Διαλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, εκείνες που ταιριάζουν στην αισθητική σας!

Stock House

Ετοιμοπαράδοτα επώνυμα υφάσματα και ταπετσαρίες τοίχου που φτάνουν άμεσα στα χέρια σας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Δεκάδες αποκλειστικές αντιπροσωπεύσεις οίκων που έχουν να προτείνουν λύσεις για κάθε ανάγκη επίπλωσης, διακόσμησης κ.ο.κ. Μια πολύπλευρη γκάμα με υφάσματα υψηλών προδιαγραφών, με διαφορετικές υφές, κλωστές και διάθεση ανοίγεται μπροστά σας! Βραδύκαυστες, αδιάβροχες, αλέκιαστες ίνες που τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για απαιτητικούς επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία και όχι μόνο! Ανακαλύψτε τις δυνατότητες της συλλογής μας!

ΔΑΠΕΔΟ

Προτάσεις διαφορετικές και εύχρηστες που προσφέρουν άνεση, ευκολία και υγιεινή σε κάθε χώρο, επαγγελματικό ή ιδιωτικό.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Επενδύσεις, τεχνοτροπίες, ακουστικές λύσεις. Ότι φανταστεί ένας αρχιτέκτονας ή ένας διακοσμητής για το έργο του, θα βρει ακριβώς ότι ψάχνει και ακόμη περισσότερα (και ίσως καλύτερα!) για να γίνει η φαντασία, πραγματικότητα.

aluminium coil drapery
Expanded Metals

METALS

Μεταλλικές επενδύσεις, κουρτίνες, metal fabrics, εύκαμπτες κατασκευές. Το μέταλλο μας χαρίζει όλη του τη φινέτσα και την απαράμιλλη μίνιμαλ αισθητική του μέσα από ιδιαίτερες δημιουργίες, ιδανικές για επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

wallpaperstore.gr-αυτοκόλλητο τοίχου,σπίτια,παιδική,DIY

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Τα αυτοκόλλητα τοίχου αποτελούν μια διαφορετική πρόταση απόλυτα προσωποποιημένης διακόσμησης των χώρων σας. Με υψηλές αντοχές στο χρόνο και τον ήλιο, μπορούν να κολληθούν πολλές φορές σε οποιοδήποτε χώρο και να στολίσουν διακριτικά κάθε «βαρετή» επιφάνεια. Σε αντίθεση με μια ταπετσαρία, σας δίνουν τη δυνατότητα να τα τοποθετήσετε με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε σε κάθε έπιπλο, ηλεκτρική συσκευή, τοίχο και να δώσετε μια νότα διαφορετικότητας και προσωπικότητας.

ΕΠΙΠΛΑ

Κομμάτια κλασσικά, μοντέρνα, ιδιαίτερα για να ταιριάξουν απόλυτα με το στυλ και την προσωπικότητα του χώρου σας. Ενώ η επιλογή γίνεται ακόμη πιο εύκολη για την μετατροπή ενός επίπλου από την αρχή, επιλέξτε το ύφασμα που σας ταιριάζει από τις συλλογές των οίκων που αντιπροσωπεύουμε.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Χειροποίητα φωτιστικά υψηλής αισθητικής φεγγοβολούν στυλ και πολυτέλεια. Θα φωτίσουν και θα φωτιστούν από το χαρακτήρα των χώρων σας.

DESIGNER’S TOUCH

Αν τα όνειρα είχαν διακοσμητές σίγουρα θα επέλεγαν τη σειρά της designer’s touch για ν’ αγγίξουν και τις πιο ευαίσθητες αισθητικά χορδές σας.

ΣΚΙΑΣΗ

Κάθε χώρος επαγγελματικός ή ιδιωτικός έχει ανάγκη να προστατευτεί από τις αδιάκριτες ακτίνες του ήλιου. Μαζί μπορούμε να βρούμε τη λύση που ταιριάζει σε κάθε σας ανάγκη.